FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Urugvajci prijetili igračima Australije

SYDNEY, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Već godinama nogometnureprezentaciju Urugvaja prati glas jedne od "najprljavijih" momčadi nasvijetu. Svoj status Južnoamerikanci su potvrdili i uoči uzvratnogogleda s Australijom u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Svjetskoprvenstvo.
SYDNEY, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Već godinama nogometnu reprezentaciju Urugvaja prati glas jedne od "najprljavijih" momčadi na svijetu. Svoj status Južnoamerikanci su potvrdili i uoči uzvratnog ogleda s Australijom u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Urugvajci su u tunelu uoči izlaska na travnjak stadiona Telstra u Sydneyu prijetili svojim suparnicima.

"Vrijeđali su nas i prijetili kako će nas sve polomiti i kako nemamo nikakvih izgleda protiv njih. No, ovoga puta namjerili su se na pogrešne ljude. Njihove provokacije samo su nas dodatno motivirale. Urugvajci nisu bili svjesni kako su svojim provokacijama načinili veliku pogrešku. Reagirali smo kao da su ubacili benzin u vatru. Australci nisu kukavice," otkrio je veznjak Socceroosa, Vince Grella.

Vruću atmosferu u tunelu potvrdio je i junak dvoboja, vratar Mark Schwarzer.

"Iznenadilo me ponašanje suparnika, no to je bila potvrda da ih je strah. Međutim, bili smo spremni na sve njihove podle udarce. Dečki su bili smireni, sve smo im pokazali na terenu," kazao je vratar australske vrste i engleskog premierligaša Middlesbrougha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙