FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Meksiko: Uprava Aguascalientesa zabranila plakate s golim ženama

AGUASCALIENTES , 15. studenog 2005. (Hina) - Članovi Gradske upravemeksičkog Aguascalientesa u ponedjeljak su izvijestili kako na snagustupa odluka o zabrani objavljivanja na javnim mjestima plakata nakojima su fotografije nagih žena ili žena u nemoralnim pozama.
AGUASCALIENTES , 15. studenog 2005. (Hina) - Članovi Gradske uprave meksičkog Aguascalientesa u ponedjeljak su izvijestili kako na snagu stupa odluka o zabrani objavljivanja na javnim mjestima plakata na kojima su fotografije nagih žena ili žena u nemoralnim pozama.

"Primijećeno je da po gradu ima puno plakata čiji je sadržaj u suprotnosti s dobrim moralom i običajima našega društva te smo savjetovali da se oni odmah uklone", diplomatskim je rječnikom objasnio zamjenik gradonačelnika Aguascalientesa, Francisco Rodriguez.

Među ostalima, riječ je o reklami za striptease klub koji je, čini se prelio kap preko ruba čaše. Na plakatu je prikazana obnažena djevojka za šankom uz tekst: "Zašto i ti ne ne prisustvuješ potpunom doživljaju?" Nakon odluke gradskih vlasti, djevojka je "odjevena", a napis je ostao isti.

"Nismo mi neki moralisti, samo želimo očuvati dobar glas stanovnika našeg grada", objasnio je Rodriguez. Poduzetnici i ostali na koje se odluka odnosi, sporne plakate morat će ukloniti u roku od 15 dana, jer će u protivnom biti dužni državi platiti kaznu u iznosu od oko 600 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙