FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Boks: Poraz Mateja Matkovića

MIANYANG/ZAGREB, 13. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski boksač MatejMatković poražen je u dvoboju prvog kola kategorije do 75 kilograma naSvjetskom boksačkom prvenstvu koje je započelo u nedjelju u kineskomMianyangu.
MIANYANG/ZAGREB, 13. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski boksač Matej Matković poražen je u dvoboju prvog kola kategorije do 75 kilograma na Svjetskom boksačkom prvenstvu koje je započelo u nedjelju u kineskom Mianyangu.

Član kluba Posavina Kuna iz Slavonskog Broda Matković je izgubio od armenskog boksača Andramika Hakobjana i to uvjerljivo jer je borba prekinuta u trećoj rundi zbog dominacije i prednosti od 20 bodova (25:5) Armenca.

Drugoga dana prvenstva nastupit će Boris Katalinić (64 kg) u borbi sa Tadžikistancem Mahmudovim, te Vedran Đipalo (91 kg) koji za prvog protivnika ima njemačkog boksača Alexandera Povernova.

Filip Palić (60 kg) čeka pobjednika iz dvoboja Južnokorejanca Jonga i Bugarina Stilianova, a Borna Katalinić (69 kg) 15. studenoga boksa sa irskim boksačem Brabazonom.

Naša najveća nada Mario Šivolija (81 kg) borit će se 16. studenoga protiv Bjelorusa Aripgadijeva, a istog dana u ring će i Ivica Bačurin (+91 kg) koji boksa sa Talijanom Camarrelleom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙