FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dokić: Most za Pelješac nije dobio suglasnost vlasti BiH

SARAJEVO,12. studenog(Hina) - Ministar transporta i komunikacija Bosnei Hercegovine Branko Dokić izjavio je kako bosanskohercegovačke vlastinisu dale suglasnost za projekt mosta prema Pelješcu te da on neće nismjeti biti izgrađen sve dok se to ne dogodi.
SARAJEVO,12. studenog(Hina) - Ministar transporta i komunikacija Bosne i Hercegovine Branko Dokić izjavio je kako bosanskohercegovačke vlasti nisu dale suglasnost za projekt mosta prema Pelješcu te da on neće ni smjeti biti izgrađen sve dok se to ne dogodi.

U izjavi koju u subotu prenosi "Dnevni avaz" Dokić je pojasnio kako je od hrvatskog ministra mora, turizma, prometa i razvitka Božidara Kalmete ranije ovog tjedna pismeno zatražio kompletiranje dokumentacije o pelješkom mostu.

Tek nakon dostavljanja potpune dokumentacije posebna skupina bosanskohercegovačkih stručnjaka razmatrat će projekt i dati njegovu ocjenu koja će biti proslijeđena na očitovanje i konačni sud Vijeću ministara BiH.

Dokić navodi kako je o ovome u četvrtak razgovarao i s veleposlanikom Hrvatske u BiH Josipom Vrbošićem.

"Kazao sam mu (Vrbošiću) da BiH i dalje traži ispunjavanje svjetskih standarda pogledu neškodljivosti prolaza i na tome ćemo inzistirati", izjavio je Dokić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙