FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proslavljen Dan grada Beloga Manastira

BELI MANASTIR,11. studenoga(Hina) - Danas na blagdan Svetoga Martina,zaštitnika Beloga Manastira, u tom je baranjskom gradu svečanoproslavljen Dan grada, a u sklopu proslave otvorena je i novabelomanastirska regionalna zelena tržnica u čiju je gradnju utrošeno6,6 milijuna kuna.
BELI MANASTIR,11. studenoga(Hina) - Danas na blagdan Svetoga Martina, zaštitnika Beloga Manastira, u tom je baranjskom gradu svečano proslavljen Dan grada, a u sklopu proslave otvorena je i nova belomanastirska regionalna zelena tržnica u čiju je gradnju utrošeno 6,6 milijuna kuna.

Na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo istaknuo je kako je nužno rješavati gospodarske probleme i smanjiti nezaposlenost, te da u tom nastojanju moraju surađivati i Grad i Županija i hrvatska država.

Gradonačelnik Beloga Manastira Davorin Bubalović istaknuo je kako je protekle godine mnogo učinjeno te da je grad bio veliko gradilište. Obnovljeno je nekoliko ulica, a u poslovnoj zoni, od ukupno 45 parcela, 26 ih je već zauzeto. Prema zanimanju investitora očekuje se da će u poslovnoj zoni biti otvoreno oko 800 radnih mjesta, što je izuzetno značajno za smanjenje nezaposlenosti, rekao je gradonačelnik.

U sklopu proslave Dana Beloga Manastira položeni su vijenci kod Središnjeg križa na belomanastirskom katoličkom groblju, a u crkvi svetoga Martina služena je misa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙