FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cruzu kćer važnija od zdravlja

MUNCHEN, 2. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Usprkos protivljenjuliječnika napadač paragvajske nogometne reprezentacije i BayernMunchena, Roque Santa Cruz (24) odgodio je operaciju koljena jer želiprisustvovati porodu supruge.
MUNCHEN, 2. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Usprkos protivljenju liječnika napadač paragvajske nogometne reprezentacije i Bayern Munchena, Roque Santa Cruz (24) odgodio je operaciju koljena jer želi prisustvovati porodu supruge.

"Operacija može pričekati, želim prisustvovati rođenju kćerke," poručio je Paragvajac. Termin poroda je za desetak dana, a Santa Cruza očekuje teška operacija ligamenata koljena, koja će ga s nogometnih terena udaljiti najmanje šest mjeseci.

Liječnici, čelnici Bayerna i paragvajske reprezentacije željeli su da mladi napadač odmah ode na operaciju, kako bi se možda spremio do početka svjetskog prvenstva, no Santa Cruz je bio neumoljiv.

"Rođenje djeteta je najvažnija stvar na svijetu. Pauzirat ću šest mjeseci, pa dva tjedna ništa ne znače. Neke stvari važnije su od nogometa," zaključio je Santa Cruz, koji se ozlijedio prošloga vikenda na gostovanju u Kolnu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙