FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet - Nijemci "oteli" mladog Španjolca

BERLIN, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici Njemačkognogometnog saveza (DFB) ostvarili su veliku pobjedu protiv kolega izŠpanjolskog nogometnog saveza.
BERLIN, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici Njemačkog nogometnog saveza (DFB) ostvarili su veliku pobjedu protiv kolega iz Španjolskog nogometnog saveza.

U "ratu" za veznjaka Bayer Leverkusena, 18-godišnjeg Gonzala Castroa slavili su Nijemci, koji su uspjeli privoliti mladog Španjolca da prihvati poziv u reprezentaciju "Elfa". Castro je rođen u njemačkom Wuppertalu, a roditelji su mu Španjolci.

"Bila mi je to najteža odluka u životu. Noćima nisam spavao. Zahvalan sam roditeljima jer nisu inzistirali niti na jednoj strani, već su mi dozvolili da odluku donesem sam. Rođen sam u Njemačkoj i ovdje sam naučio igrati nogomet i zbog toga sam prihvatio poziv DFB-a," pojasnio je Castro, koji ove sezone igra za prvu momčad "Apotekara".

Castro će prvi nastup u dresu njemačke vrste imati u dodatnim kvalifikacijama U-21 reprezentacija za plasmana na EP protiv Češke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙