FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader uputio sućut jordanskom kolegi

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderuputio je u četvrtak izraze sućuti svom jordanskom kolegi AdnanuBadranu povodom bombaških napada u srijedu navečer na tri luksuznahotela u Amanu u kojima je poginulo najmanje 56 osoba, a 102 suranjene, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader uputio je u četvrtak izraze sućuti svom jordanskom kolegi Adnanu Badranu povodom bombaških napada u srijedu navečer na tri luksuzna hotela u Amanu u kojima je poginulo najmanje 56 osoba, a 102 su ranjene, priopćeno je iz Vlade.

"Duboko potresen primio sam vijest o jučerašnjim terorističkim napadima u Ammanu. Zaprepašten sam ovim iznenadnim napadima u kojima su izgubljeni nedužni životi, stoga mi dopustite da izrazim najiskreniju sućut, Vama i narodu Hašemitske Kraljevine Jordan, u ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno ime", navodi se u poruci sućuti koju je Sanader uputio predsjedniku Vlade i ministru obrane Jordana Badranu.

"Vlada Republike Hrvatske najoštrije osuđuje posljednje terorističke napade na jordanski narod, a naše misli i molitve su s Vama i Vašim narodom tijekom ovog teškog razdoblja", zaključuje se u poruci, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙