FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja- Hrvatska - za četvrtak, 3. studenoga

ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 3. studenoga.
ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 3. studenoga.

ZAGREB - Na dnevnom redu redovite sjednice hrvatske Vlade bit će izmjene i dopune u Zakonu o plaćama ovlaštenih državnih revizora što će Saboru biti predloženo po hitnom postupku. Usklađujući hrvatsko zakonodavstvo s europskim, Vlada će uredbama propisati kritičnu razinu onečišćujućih tvari u zraku, njihove granične vrijednosti i ostalo (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, u 10 sati).

ZAGREB - Usluga e-REGOS bit će uvrštena u ponudu "HITRO.HR" servisa, a prve podatke službe računovodstva Vlade RH REGOS-u će klikom miša dostaviti predsjednik Vlade RH Ivo Sanader. Putem video linka, spajanjem na ured HITRO.HR servisa u poslovnici FINA-e u Ulici grada Vukovara 70, premijer Sanader će razgovarati s pomoćnicom ravnatelja REGOS-a Ksenijom Vugrin o prvoj transakciji (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, u 12 sati).

ZAGREB - Godišnja konferencija "2005 - godina borbe protiv rada na crno" održat će se u Novinarskom domu u organizaciji Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, a u radu konferencije će sudjelovati predsjednik Vlade RH Ivo Sanader (Perkovčeva 2, u 9 sati).

ZAGREB - Prijedlog zakona o radnom vremenu (nedjeljom) je tema o kojoj će na konferenciji za novinare Kluba saborskih zastupnika Hrvatske stranke prava (HSP) govoriti Anto Đapić i Miroslav Rožić (Hrvatski sabor, dvorana "Ivan Kukuljević", Trg Sv. Marka 6, u 11 sati).

ZAGREB - Na sjednici zagrebačkog Gradskog poglavarstva bit će izmjene i dopune Odluke o donošenju Prostornoga plana grada Zagreba te dopune zaključka o utvrđivanju liste prioriteta važnih projekata za Grad Zagreb (Gradsko poglavarstvo, Trg S. Radića 1, dvorana 372, u 11 sati).

SPLIT - Projekta "Novi svjetionici hrvatskog Jadrana", ostvaren u suradnji Berlage Instituta iz Rotterdama i Udruženja hrvatskih arhitekata, bit će predstavljen na konferenciji za novinare u Društvu arhitekata Splita (Starčevićeva 24c, u 11 sati).

ZAGREB - Povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu održat će se svečana sjednica Senata na kojoj će rektorica Sveučilišta u Zagrebu Helena Jasna Mencer izvijestiti o rezultatima u protekloj akademskoj godini te uručiti povelje istaknutim profesorima (Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, u 11 sati).

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti upriličuje svečanu sjednicu prigodom 100. rođendana akademika Dragutina Tadijanovića. O Tadijanovićevu životu i djelu govorit će akademici Tonko Maroević i Ante Stamać (HAZU, Zrinski trg 11, u 13 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Tuđman izbliza" autora Ivice Radoša u atriju Muzeja Mimara (u 19 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Mire Kovača "Francuska i hrvatsko pitanje 1914-1929" uz nazočnost veleposlanika Francuske Republike u RH Francoisa Saint-Paula u Hrvatskom institutu za povijest (Opatička 10, u 12 sati).

ZAGREB - Na predstavljanju hrvatskog izdanja autobiografije "Moj život" Josepha Ratzingera, sadašnjeg pape Benedikta XVI, o knjizi će govoriti zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić u prostorijama Kulturno informativnog centra (KIC) (Preradovićeva 5, u 11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Drage Kastratovića "Vrhovi i ponori crnogorskog identiteta" u Društvu hrvatskih književnika, (Trg bana J.Jelačića 7, u 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙