FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trening Bayerna u 3 ujutro

MUNCHEN, 28. listopada 2005. (Hina/STA) - Premda je lider njemačkognogometnog prvenstva Bayern Munchen očekivano preskočio drugoligašaErzgebirge Aue (1:0) i plasirao se u treće kolo nacionalnog Kupa,trener Bavaraca Felix Magath bio je nezadovoljan pristupom svojihigrača pa im je priredio neugodno iznenađenje.
MUNCHEN, 28. listopada 2005. (Hina/STA) - Premda je lider njemačkog nogometnog prvenstva Bayern Munchen očekivano preskočio drugoligaša Erzgebirge Aue (1:0) i plasirao se u treće kolo nacionalnog Kupa, trener Bavaraca Felix Magath bio je nezadovoljan pristupom svojih igrača pa im je priredio neugodno iznenađenje.

Nakon završene utakmice i 380 kilometara vožnje autobusom Magath je igrače potjerao na trening. Ništa neobično, osim što je bilo 3.30 ujutro. Igrači nisu mogli vjerovati kada ih je Magath doveo na teren, no bez prigovora su odradili noćne vježbe.

"Svašta sam prošao u životu, ali nikada mi nije bilo toliko teško kao na tom treningu," kazao je igrač koji je želio ostati anoniman.

Magatha su više puta tijekom trenerske karijere prozvali tiraninom zbog svojih metoda kojima vodi momčad, međutim, Magath se zbog toga previše ne uzbuđuje.

"Igračima sam sve objasnio, a to je jedino bitno," zaključio je Magath.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙