FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hitzfeld iduće sezone ponovno na trenerskoj klupi

HAMBURG, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jednom od najboljiheuropskih trenera Ottmaru Hitzfeldu dosadio je život bez nogometa, teje najavio da će se sljedeće sezone ponovno primiti posla.
HAMBURG, 10. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jednom od najboljih europskih trenera Ottmaru Hitzfeldu dosadio je život bez nogometa, te je najavio da će se sljedeće sezone ponovno primiti posla.

"U siječnju 2006. imat ću 57 godina i smatram da u meni još ima baruta. Nisam za mirovinu, želim se vratiti trenerskom poslu. Želio bih odraditi još dvije ili tri sezone", kazao je Hitzfeld, koji od ljeta 2004. živi povučeno u švicarskom mjestašcu Engelbergu.

Prije toga šest je godina vodio Bayern s kojim je 2001. bio prvak Europe, te četiri puta prvak Njemačke. Od 1991. do 1997. trenirao je Borussiju Dortmund, koja je pod njegovim vodstvom bila europski prvak (1997.), te dva puta prvak Njemačke.

Trenersku karijeru započeo je 1983. u Švicarskoj, prvo u SC Zugu, a zatim je vodio FC Aarau i Grasshoppers.

Nakon što je 2004. napustio Bayern na njegovu adresu stizale su brojne primamljive ponude. Tražio ga je Real Madrid, AC Milan i Manchester United, a bilo mu je ponuđeno i da bude izbornik njemačke reprezentacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙