FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijač dobio milijun dolara

TORONTO, 28. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda se nikada u životunije bavio američkim nogometom, Brian Diesbourg (25) je u poluvremenuutakmice CFL lige između Toronto Argonautsa i Hamilton Tiger-Catsaosvojio milijun dolara nagrade pogodivši "field goal" sa 50 yardi.
TORONTO, 28. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Premda se nikada u životu nije bavio američkim nogometom, Brian Diesbourg (25) je u poluvremenu utakmice CFL lige između Toronto Argonautsa i Hamilton Tiger-Catsa osvojio milijun dolara nagrade pogodivši "field goal" sa 50 yardi.

"Još uvijek ne vjerujem da mi je to uspjelo. Nikada u životu nisam bio toliko nervozan," kazao je ovaj inženjer mehanike. Nakon što je njegovo ime izvučeno među 40.000 gledatelja koliko ih je bilo na tribinama Rogers Centra, mladić je imao pravo na četiri pokušaja na 20, 30, 40 i 50 yardi. Prva tri pokušaja nisu bila niti blizu vratiju, no četvrti je pokušaj uspio.

CFL liga je daleko ispod NFL, a svaka momčad ima salary cap od 2.4 milijuna dolara, pa je Diesbourg preko noći postao jedan od najplaćenijih "igrača" američkog nogometa u Kanadi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙