FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla usporila promet

ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Magla jutros smanjuje vidljivost uvećem dijelu unutrašnjosti, te u Istri, Gorskom kotaru i Lici,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 10. studenog 2005. (Hina) - Magla jutros smanjuje vidljivost u većem dijelu unutrašnjosti, te u Istri, Gorskom kotaru i Lici, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na osobit oprez HAK upozorava vozače koji voze autocestama, jer je mjestimice magla vrlo gusta, pa promet teče usporeno.

Na autocesti A 1 magle ima na cijeloj dionici Bosiljevo-tunel Sveti Rok i na dionici Vrpolje-Dugopolje, duž cijele dionice autoceste A 2 Macelj-Zagreb, na cijeloj dionici autoceste A 3 Bregana-Lipovac, gdje je na samo 50 metar vidljivost smanjena na dijelu Slavonski Brod-Županja, na cijeloj autocesti A 4 između Goričana i Ivanje Reke vidljivost je oko 100 m, na dijelu autoceste A 6 Zagreb-Bosiljevo i od tunela Tuhobić do čvora Bosiljevo 2 vidljivost je 100 do 200 m mjestimice.

Magle ima i na širem zagrebačkom području, na zagrebačkoj obilaznici, te na području Brodsko-posavske županije gdje je vidljivost samo 50 do 100 m. Vozače HAK poziva da brzinu vožnje prilagode uvjetima na cesti jer su na područjima s maglom i kolnici vlažni.

Zbog radova na DC 38 (Pakrac-Požega-Pleternica-Đakovo), dionica cestovno-željezničkog prijelaza u Požegi bit će zatvorena danas, 10. studenog, od 7 do 9 sati. Postoji lokalni obilazak ulicama.

Na graničnim prijelazima nema gužve.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙