FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog magle smanjena vidljivost

ZAGREB, 1. studenog 2005. (Hina) - Vidljivost je zbog magle jutrossmanjena u Gorskome kotaru, osobito na dijelu autoceste A6Rijeka-Zagreb od čvora Vrata do čvora Bosiljevo, te na autocesti A1Zagreb-Split od čvora Bosiljevo do tunela Mala Kapela, javio je HAK.
ZAGREB, 1. studenog 2005. (Hina) - Vidljivost je zbog magle jutros smanjena u Gorskome kotaru, osobito na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Vrata do čvora Bosiljevo, te na autocesti A1 Zagreb-Split od čvora Bosiljevo do tunela Mala Kapela, javio je HAK.

Magla vidljivost smanjuje i na autocesti A3 Zagreb-Županja između Nove Gradiške i Županje, a ima je i na autocesti Zagreb-Goričan od Brezničkoga Huma do Goričana.

HAK poziva vozače na dodatan oprez, jer su pod maglom kolnici vlažni i skliski. Upozorava ih i na moguće odrone kamenja i zemlje duž Jadranske i Ličke magistrale, te na cestama kroz gorje.

Na izlasku iz države preko graničnog prijelaza Bajakovo pojačan je teretni promet, dok je putnički na većini prijelaza rijedak, pa zadržavanja nema.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙