FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen Dacia Logan s dizelskim motorom

ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka Renault Nissan Hrvatskaprodala je tijekom ove godine 793 automobila Dacia Logan s benzinskimmotorima, od početka prodaje, 2004. godine, ukupno 981, a u 2006.planira prodati 500 primjeraka Logana s dizelskim motorom, rečeno jena današnjem predstavljanju tog vozila.
ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Tvrtka Renault Nissan Hrvatska prodala je tijekom ove godine 793 automobila Dacia Logan s benzinskim motorima, od početka prodaje, 2004. godine, ukupno 981, a u 2006. planira prodati 500 primjeraka Logana s dizelskim motorom, rečeno je na današnjem predstavljanju tog vozila.

Dacia Logan s dizelskim motorom na hrvatskom će se tržištu početi prodavati od 10. studenoga. Riječ je o automobilu s 1,5 litarskim dizel motorom, poznatim iz Renaultovih modela Kangoo, Modus, Megane i Scenic, rekao je na predstavljanju brand manager Dacie u Hrvatskoj Krešimir Seitz.

Dizelska varijanta Logana prodavat će se u tri verzije opreme u rasponu cijena od 70 do 75 tisuća kuna, čime je Logan cjenovno najpovoljniji izbor automobila s dizelskim motorom na hrvatskom tržištu.

Osim u Rumunjskoj, Dacia Logan najbolje se, rečeno je, prodaje u Srbiji i Crnoj Gori, Francuskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj.

Logan se proizvodi se u Rumunjskoj, od početka prodaje, 2000. godine, izvezeno je više od 55 tisuća Dacia.

Ukupna investicija Renaulta u Daciu premašila je 520 milijuna eura, a za 2006. godinu, kaže Seitz, Renault planira dodatno ulaganje 83 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙