FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Račan u Kini s potpredsjednikom kineske vlade

ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račan, kojise od 29. listopada nalazi u posjetu Kini, sastao se u srijedu spotpredsjednikom Vlade Narodne Republike Kine i članom Stalnog odboraPolitbiroa KP Kine Huang Juom, doznaje se u četvrtak iz službenogpriopćenja stranke.
ZAGREB, 3. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-a Ivica Račan, koji se od 29. listopada nalazi u posjetu Kini, sastao se u srijedu s potpredsjednikom Vlade Narodne Republike Kine i članom Stalnog odbora Politbiroa KP Kine Huang Juom, doznaje se u četvrtak iz službenog priopćenja stranke.

Račan je s izaslanstvom do sada posjetio gradove Peking, Šangaj i Xian, s čijim je dužnosnicima razgovarao o tijeku reformi, posebice gospodarskih, koje se provode u toj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta, dodaje isti izvor.

U razgovorima je potvrđena želja obiju strana za jačanjem sveukupnih odnosa Hrvatske i Kine, od političkih do gospodarskih.

Huang Ju i Ivica Račan suglasili su se o važnosti dobre međustranačke suradnje i doprinosa daljnjem unapređenju bilateralnih odnosa NR Kine i Hrvatske, priopćeno je.

Posjet Račana Kini završava 4. studenog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙