FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elf na odmoru na Sardiniji

BERLIN, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Uoči početka završnihpriprema za Svjetsko nogometno prvenstvo njemački reprezentativciprovest će odmor s članovima obiteljima na Sardiniji.
BERLIN, 4. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Uoči početka završnih priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo njemački reprezentativci provest će odmor s članovima obiteljima na Sardiniji.

Vodstvo Njemačkog nogometnog saveza počastit će izbornika Jurgena Klinsmanna i članove njegova stručnog stožera, te 23 igrača produženim vikendom u jednom od luksuznih hotela na Sardiniji.

"Dečki će se aktivno odmarati. Želimo im pružiti nekoliko dana s članovima obitelji kako bi se potom maksimalno koncentrirali na World Cup," kazao je menadžer reprezentacije, Oliver Bierhoff.

Tri dana nakon konca Bundeslige (16. svibnja), njemačka vrsta će odigrati pripremnu utakmicu protiv još uvijek nepoznatog protivnika, a potom će otputovati na Sardiniju. Tamo će se zadržati do 21. svibnja nakon čega će se igrači preseliti u Švicarsku ili Austriju na prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙