FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nizozemski Big Brother prikazat će porođaj jedne od kandidatkinja

AMSTERDAM, 20. listopada 2005. (Hina/AP) - Dok je Tanja u utorakporađala zdravu djevojčicu kamere nizozemskog "Big Brothera" snimalesu epizodu koja će, kako se nada mlada majka, povećati njene izglededa osvoji nagradu od 400.000 eura.
AMSTERDAM, 20. listopada 2005. (Hina/AP) - Dok je Tanja u utorak porađala zdravu djevojčicu kamere nizozemskog "Big Brothera" snimale su epizodu koja će, kako se nada mlada majka, povećati njene izglede da osvoji nagradu od 400.000 eura.

Rođenje male Joscelyn Savanna bit će prikazano u utorak nakon što su producenti i predstavnici ministarstva socijalne skrbi utvrdili osnova pravila sudjelovanja bebe u televizijskom show-u. "Neće biti prikazane eksplicitne scene", rekla je Stephanie Dekker, glasnogovornica televizije Talpa, napomenuvši da su medicinski i obrazovni televizijski programi prikazivali mnogo izravnije snimke porođaja.

Vlasti su producentima rekle da Joscelyn tijekom trajanja ovogodišnjeg Big Brothera, koji završava 22. prosinca, sveukupno ne može biti prikazana više od osam sati te da mora biti smještena u sobi bez kamera u kojoj će majka, baka i djed moći s njom biti nasamo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙