FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Foulkes: Romanov je diktator

LONDON, 1. studenog 2005. (Hina/Reuters) - U škotskom prvoligašuHeartsu nikako da se smiri situacija. Prije deset dana klub jenapustio trener George Burley, a u ponedjeljak su otišli predsjednikGeorge Foulkes i sportski direktor kluba Phil Anderton.
LONDON, 1. studenog 2005. (Hina/Reuters) - U škotskom prvoligašu Heartsu nikako da se smiri situacija. Prije deset dana klub je napustio trener George Burley, a u ponedjeljak su otišli predsjednik George Foulkes i sportski direktor kluba Phil Anderton.

Foulkes ističe kako više nije mogao izdržati diktatorsko ponašanje vlasnika Heartsa litvanskog tajkuna Vladimira Romanova.

"Vladimir Romanov i njegov sin tri su dana vršili strašan pritisak na mene. Tražili su da uručim otkaz sportskom direktoru Philu Andertonu. Pitao sam ih za razloge, no oni ih nisu imali. Na kraju sam im rekao da ću radije podnijeti ostavku negoli dati otkaz Andertonu", izjavio je Foulkes.

Sad već bivši predsjednik Hertsa navodi kako mu je izuzetno žao što je doveo Romanova.

"Ja sam doveo Romanova u klub, a sada sam siguran da je to bila najveća greška koju sam mogao napraviti. On se ponaša kao diktator i uvjeren sam da će uskoro u klubu izbiti revolucija", kazao je Foulkes.

Romanov je postao vlasnik Heartsa u veljači ove godine. Klub je odlično startao u ovoj sezoni, sve do nedavno bio je vodeći u škotskom prvenstvu, a onda su iznenada počele nevolje. Prvo je istjeran iznimno uspješni trener George Burley, a sada su se povukli i predsjednik te sportski direktor kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙