FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odluka o novom treneru Rijeke do četvrtka

RIJEKA, 30. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik HNK Rijeke RobertJežić na današnjoj konferenciji za novinstvo, održanoj nakon sastankaklupske Uprave, izvjestio je da još nije donijeta odluka o novomtreneru Rijeke.
RIJEKA, 30. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik HNK Rijeke Robert Ježić na današnjoj konferenciji za novinstvo, održanoj nakon sastanka klupske Uprave, izvjestio je da još nije donijeta odluka o novom treneru Rijeke.

Ježić je opovrgnuo da je Uprava kontaktirala sa trenerima čija su se imena spominjala u medijima (novine su najviše pisale o Zoranu Vuliću kao novom treneru). Kazao je da će odluka o novom treneru biti donijeta do četvrtka. Na novinarsko pitanje da li će to biti dosadašnji pomoćni trener Dragan Skočić, predsjednik Rijeke je kazao da je to vrlo moguće. Skočić će do konačne odluke voditi treninge Rijeke.

Ježić je ovom prigodom kazao da je dosadašnji trener Rijeke Elvis Scoria bio isključiv u svojoj odluci o napuštanju trenerskog mjesta.

Scoria je podnio neopozivu ostavku odmah po završetku jučerašnje utakmice s Dinamom, koju je Rijeka izgubila 0:1. Na pressici nakon utakmice kazao je kako je odluku o ostavci donio već prije dva dana.

"Situacija oko mene već je duže vrijeme konfuzna. U takvoj situaciji pate i momčad i klub, a ja to ne želim", izjavio je Scoria na jučerašnoj konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙