FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pljačkaši vratili starici novac za lijek

LA VALLETTA, 29. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica pljačkaša naMalti koji su nedavno orobili ljekarnu u obalnom mjestašcu Marsascalapokazala su suosjećanost koja ih je dovela na naslovne stranicemalteških novina.
LA VALLETTA, 29. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Dvojica pljačkaša na Malti koji su nedavno orobili ljekarnu u obalnom mjestašcu Marsascala pokazala su suosjećanost koja ih je dovela na naslovne stranice malteških novina.

Pljačkaši su upali u ljekarnu te su prijeteći pištoljima od zaposlenice zatražili da im preda sav utržak. No, promet je bio slab i u blagajni je bilo vrlo malo novca. Nezadovoljni plijenom odlučili su opljačkati i staricu koja se u vrijeme razbojstva nalazila u ljekarni, te su joj iz ruku istrgnuli torbicu. No, starica je počela plakati, moleći ih da joj vrate torbicu, jer u njoj imala tek toliko novaca koliko joj treba za lijek.

Pljačkaše je toliko dirnuo taj prizor da su starici vratili torbicu s novcem. Budući da su za vrijeme pljačke nosili maske, te da nisu uhvaćeni, identitet suosjećajnih pljačkaša ostao je nepoznat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙