FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Uspostavljen promet na D34

ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - U 16,50 sati normaliziran jepromet u mjestu Senkovac, na dionici D 34 Slatina-Donji Miholjac,nakon prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 28. listopada 2005. (Hina) - U 16,50 sati normaliziran je promet u mjestu Senkovac, na dionici D 34 Slatina-Donji Miholjac, nakon prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Promet je pojačan u većim gradskim sjedištima gdje treba očekivati i čekanja te kraće zastoje.

Na glavnim pravcima promet teče bez zastoja i posebnih ograničenja, osim dijelovima cesta gdje su radovi u tijeku.

Danas u 19 sati kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimezija na relaciji: Fallerovo šetalište-Drvinje-Ljubljanska avenija-čvor Jankomir-Zagrebačka obilaznica-AC-Krapina-GP Macelj. Mole se vozači da poštuju upute tehničke pratnje.

U ponedjeljak, dan uoči blagdana Svih Svetih, bit će zabranjen promet teretnim vozilima iznad 7,5 t ukupne dopuštene mase, od 15 do 23 sata, a na sam blagdan, 1. studenoga, od 14 do 23 sata.

Na graničnom priejlazu Macelj i Bregana na ulasku u Hrvatsku teretna vozila čekaju oko 4 sata. Na GP Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a na Bregani i Maclju ulazak osobnih gdje se čeka oko 20-ak minuta. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužeg zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙