FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje na cestama

ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - U većini su krajeva kolnici jutrosmokri i skliski, a kiša povremeno pada na sjevernom Primorju, uGorskom kotaru i Lici.
ZAGREB, 21. listopada 2005. (Hina) - U većini su krajeva kolnici jutros mokri i skliski, a kiša povremeno pada na sjevernom Primorju, u Gorskom kotaru i Lici.

Po izvješću HAK-a, u Gorskom kotaru mjestimice ima i sumaglice, a a sa istarske strane tunela Učka, prema Rogovićima, vidljivost je smanjena zbog magle. Upozorava se na oprez u vožnji gorskim cestama zbog mogućih odrona. Zbog jačih udara vjetra na dionici autoceste A 1, Pirovac-Šibenik-Vrpolje brzina je ograničena na 80 km/h.

Zbog prometne nesreće na 107. km A 3 kod Kutine promet je prekinut na cijeloj dionici Kutina - Novska u smjeru Slavonskog Broda. Prometna policija isključuje vozila u Kutina, a ponovno se na autocestu vraćaju u Novskoj.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Macelj. U putničkom prometu nema gužve.

Od danas u 7 sati do utorka, 25. listopada (do 7 h), bit će zatvoren GP Slavonski Brod-Bosanski Brod zbog radova spajanja graničnog prijelaza s mostom preko Save. Za to vrijeme moguće je koristiti prijelaze Stara Gradiška i Slavonski Šamac.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙