FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK poziva vozače da izbjegavaju ulice koje vode prema Velikoj Gorici

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Zbog dolaska više predsjednikasrednjeeuropskih država, HAK moli vozače da izbjegavaju Slavonskuaveniju od Držićeve do Hrvatske bratske zajednice, zatim Av. Dubrovnikdo Av. Većeslava Holjevca i ulice koje sijeku ulicu Savezne RepublikeNjemačke, te cestu D30 od Velike Gorice prema Zagrebu i naravnokrižanje Savske ceste i Vukovarske.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Zbog dolaska više predsjednika srednjeeuropskih država, HAK moli vozače da izbjegavaju Slavonsku aveniju od Držićeve do Hrvatske bratske zajednice, zatim Av. Dubrovnik do Av. Većeslava Holjevca i ulice koje sijeku ulicu Savezne Republike Njemačke, te cestu D30 od Velike Gorice prema Zagrebu i naravno križanje Savske ceste i Vukovarske.

Na širem području Šibenika, Sinja i Splita kolnici su mokri i skliski. Pozornije valja voziti i cestama kroz gorja, te duž Jadranske i Ličke magistrale zbog mogućih odrona zemlje i kamenja. Promet je srednje gustoće na glavnim cestovnim pravcima, dok je pojačan u samim gradovima i većim mjestima.

Putnički je promet povremeno pojačan na graničnom prijelazu Županja, dok je teretni promet izuzetno gust na GP Bajakovo na izlasku iz zemlje.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙