FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanski sud o mogućem procesu protiv Berlusconija

RIM, 28. listopada 2005. (Hina/AR) - Na sudu u Milanu u petak je, izazatvorenih vrata, počelo prethodno saslušanje na kojem bi sudac zapredistražne postupke Fabio Paparella trebao odlučiti hoće li sepokrenuti proces protiv 14 osoba, među kojima je i protiv talijanskogpremijera Silvija Berlusconija, u sklopu istrage o navodnimnepravilnostima koje je počinila televizijska tvrtka Mediaset,vlasništvo Berlusconija, u otkupu televizijskih prava za filmove.
RIM, 28. listopada 2005. (Hina/AR) - Na sudu u Milanu u petak je, iza zatvorenih vrata, počelo prethodno saslušanje na kojem bi sudac za predistražne postupke Fabio Paparella trebao odlučiti hoće li se pokrenuti proces protiv 14 osoba, među kojima je i protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija, u sklopu istrage o navodnim nepravilnostima koje je počinila televizijska tvrtka Mediaset, vlasništvo Berlusconija, u otkupu televizijskih prava za filmove.

Nitko od 14 osoba nije se pojavio u sudnici i za sve je sudac Paparella proglasio da su se "oglušili" na poziv, premda je Berlusconijev branitelj Nicolo Ghedini predao premijerovo pismo u kojem je svoju odsutnost objasnio zauzetošću.

Osumnjičene osobe mogle bi biti optužene za poreznu prijevaru, prikazivanje lažne bilance i reciklažu.

Mediaset je navodno stvorio crne fondove od kupoprodaje filmskih i televizijskih prava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙