FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Forbes: Elvis "masno" zarađuje i iz groba

LOS ANGELES, 28. listopada 2005. (Hina/dpa) - Elvis Presley, kraljrock'n rolla koji je umro 1977. godine, još uvijek zarađuje dovoljnonovca da bi ostao na vrhu liste preminulih osoba prema zaradi u jednojgodini.
LOS ANGELES, 28. listopada 2005. (Hina/dpa) - Elvis Presley, kralj rock'n rolla koji je umro 1977. godine, još uvijek zarađuje dovoljno novca da bi ostao na vrhu liste preminulih osoba prema zaradi u jednoj godini.

Petu godinu zaredom, Elvisovo ime pojavilo se na vrhu godišnje liste časopisa Forbes sa zaradom od 45 milijuna dolara u protekloj godini od prodaje CD-a i licencnih prava.

Drugo mjesto pripada Charlesu Schulzu, tvorcu stripa "Kikiriki" sa zarađenih 35 milijuna dolara. John Lennon, član Beatlesa ubijen 1980. godine, na trećem je mjestu s 22 milijuna dolara.

Na listi se još nalaze autor "Gospodara prstenova" J.R.R. Tolkien, holivudska zvijezda Marilyn Monroe, pisac dječjih knjiga Dr. Seuss i glazbenici Bob Marley i George Harrison.

Među onima koji su se prvi put našli na Forbesovoj listi su Ray Charles sa šest i Johny Cash sa 7 milijuna dolara zarađenih u prošloj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙