FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gazza preuzeo Kettering Town

LONDON, 28. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Zločesti dečko engleskognogometa, Paul Gascoigne (38) postao je novi menadžer Kettering Towna,jednog od najstarijih engleskih klubova.
LONDON, 28. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Zločesti dečko engleskog nogometa, Paul Gascoigne (38) postao je novi menadžer Kettering Towna, jednog od najstarijih engleskih klubova.

Kettering je osnovan 1872. godine, međutim trenutačno se natječe u šestom engleskom razredu. Bivši igrač Tottenhama, Evertona, Glasgow Rangersa i Lazia član je konzorcija koji je kupio klub. Gazza će voditi momčad, premda nije nemoguće očekivati da i zaigra, dok je Kevin Wilson imenovan za direktora.

Igračka karijera bivšeg engleskog reprezentativca bila je puna uspona i padova, a najveći razlog tome su vrlo čudljiv karakter i enormno uživanje u alkoholu. Usprkos tome Gascoigne je prikupio 57 nastupa za reprezentaciju, a na Svjetskom prvenstvu u Italiji (1990) i Europskom prvenstvu u Engleskoj (1996) bio je ključni igrač "Gordog Albiona".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙