FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beckenbaur kreće na Welcome Tour

BERLIN, 29. rujna 2005. (Hina/STA) - Njemačka nogometna legenda ipredsjednik Organizacijskog odbora svjetskog nogometnog prvenstva,Franz Beckenbauer uskoro kreće na "Welcome Tour".
BERLIN, 29. rujna 2005. (Hina/STA) - Njemačka nogometna legenda i predsjednik Organizacijskog odbora svjetskog nogometnog prvenstva, Franz Beckenbauer uskoro kreće na "Welcome Tour".

"Kaiser" će na turneji "dobrodošlice" posjetiti 31 zemlju, koje će uz domaćina Njemačku sudjelovati na predstojećem World Cupu. Trenutačno vrlo velike izglede da se nađe u Beckenbauerovom itinereru ima i Hrvatska, koja dva kola prije kraja europskih kvalifikacija u skupini osam ima bod manje od lidera Švedske.

Beckenbauer i članovi njegove delegacije prvo će posjetiti Teheran, Riad, Seul i Tokio, gdje će prvi čovjek World Cupa osobno čestitati predstavnicima nogometnih saveza Irana, Saudijske Arabije, Južne Koreje i Japana na plasman na SP.

"Radujem se ovoj turneji. Želim svima osobno uručiti čestitke na plasmanu na završnicu SP-a, te im poželjeti dobrodošlicu u Njemačku," kazao je Beckenbauer, koji će posljednje sudionike završnice SP-a posjetiti u veljači iduće godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙