FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Višnjić podržava kampanju protiv nošenja krzna

WASHINGTON, 28. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski glumac Goran Višnjić,zvijezda američke serije Hitna pomoć, pridružio se rastućem brojuzvijezda koje se klone krzna smatrajući da se može naći jeftinija iudobnija odjeća.
WASHINGTON, 28. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski glumac Goran Višnjić, zvijezda američke serije Hitna pomoć, pridružio se rastućem broju zvijezda koje se klone krzna smatrajući da se može naći jeftinija i udobnija odjeća.

Višnjić je glasnogovornik Međunarodnog fonda za dobrobit životinja i pojavljuje se na posterima njihove kampanje protiv nošenja krzna, javlja na svojoj web stranici Contactmusic News.

"U 21. stoljeću ne trebamo krzno da bi se zagrijali. Zašto biste ubili drugo živo biće kada su sintetički materijali mnogo jeftiniji i udobniji", rekao je Višnjić, kako navodi Contactmusic News.

Višnjić (na slici sa svojom suprugom Ivanom), koji je postao poznat po ulozi Luke Kovača u NBC-ovoj seriji Hitna pomoć, kaže da je sada u poziciji podići buku oko takvih stvari poput krzna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙