FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novčano kažnjen Australac koji je, pucajući u kravu, pogodio ženu

SYDNEY, 26. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Australac koji je dvaputpromašio prijateljevu kravu u koju je pucao, ali je nenamjerno u nogupogodio slučajnu prolaznicu, u srijedu je novčano kažnjen na sudu uBrisbaneu, a cijeli događaj sudac je okarakterizirao "zastrašujućim".
SYDNEY, 26. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Australac koji je dvaput promašio prijateljevu kravu u koju je pucao, ali je nenamjerno u nogu pogodio slučajnu prolaznicu, u srijedu je novčano kažnjen na sudu u Brisbaneu, a cijeli događaj sudac je okarakterizirao "zastrašujućim".

Rudolf Stadler (61) u travnju je pristao iz puške ubiti problematičnu kravu svojeg prijatelja koji ima farmu u Cabooltureu u australskoj državi Queenslandu.

Stadler je namamio kravu u staju i naciljao je, ali je promašio. Ponovno je naciljao i ponovno promašio, ali je taj drugi metak probio zid staje i završio u nozi Carrie Tunning (46), putnice u automobilu koji je u tom trenutku prolazio cestom uz farmu.

Tunning se oporavila bez ikakvih posljedica, ali je Stadlera cijeli događaj tako potresao da je vratio dozvolu za oružje.

Sud je Stadlera kaznio s tisuću australskih dolara (oko 4500 kuna) i zabranio mu vađenje nove dozvole za oružje u razdoblju od pet godina.

Stadler je za ranjavanje nedužne žene čuo tek poslije, a prva dva neuspješna pokušaja nisu ga obeshrabrila, već je nastavio pucati u kravu, i u konačnici ju je i usmrtio, kao što je obećao prijatelju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙