FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rumunjska: teška kazna za Steauu i Rapid

BUKUREŠT, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Bukureštanski kluboviSteaua i Rapid kažnjeni su sa po 2.600 eura i sa po dvije domaćeutakmice igranja pred praznim tribinama zbog teških navijačkih izgredana derbiju u nedjelju.
BUKUREŠT, 25. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Bukureštanski klubovi Steaua i Rapid kažnjeni su sa po 2.600 eura i sa po dvije domaće utakmice igranja pred praznim tribinama zbog teških navijačkih izgreda na derbiju u nedjelju.

Rumunjski nogometni savez kaznio je dva najpopularnija rumunjska kluba zbog niza izgreda na tribinama, ali i na terenu koje je iniciralo isključenje igrača Steauae Banela Nicolote u 31. minuti derbija, koji je završio bez pogodaka 0:0. Na utakmici je bilo toliko grubih prekršaja da je sudac Alexandru Tudor utakmicu produžio za čak 13 minuta.

Navijači obaju klubova zasipali su teren otrgnutim stolicama i kovanicama, pa čak i mobitelima, dok je policija nekoliko puta morala uvoditi red na tribinama.

Zanimljivo je da je Savez suspendirao i suca Tudora, držeći ga odgovornim za izgrede jer je propustio sankcionirati grubu igru na terenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙