FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVPEI: obilježen dan Ujedinjenih naroda

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova ieuropskih integracija i predstavništva agencija Ujedinjenih naroda uRepublici Hrvatskoj su u ponedjeljak na Dan Ujedinjenih naroda,zajednički u zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskihintegracija u Zagrebu, organizirali obilježavanje 60. godišnjiceUjedinjenih naroda.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija i predstavništva agencija Ujedinjenih naroda u Republici Hrvatskoj su u ponedjeljak na Dan Ujedinjenih naroda, zajednički u zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija u Zagrebu, organizirali obilježavanje 60. godišnjice Ujedinjenih naroda.

Kako se navodi u priopćenju MVPEI, prigodom obilježavanja Dana Ujedinjenih naroda podsjetilo se na osam Milenijskih razvojnih ciljeva, jednoglasno podržanih od svih država članica Ujedinjenih naroda, a usvojenih, s ciljem ubrzanja razvoja širom svijeta, na Milenijskom summitu Ujedinjenih naroda 2000. godine u New Yorku.

U sklopu događanja organizirana je izložbena aukcija crteža učenika osnovnih škola na temu Milenijskih razvojnih ciljeva. Sav prihod od prodaje crteža bit će uplaćen u korist UNICEF-ova projekta "Stop nasilju među djecom".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙