FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miaz Džomba i Svitlana Pasičnik rukometaši godine

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - U 12. izboru najboljih rukometašaHrvatske kojeg organiziraju Hrvatski rukometni savez i jedini hrvatskisportski dnevni list "Sportske novosti" nagrade su osvojili SvitlanaPasičnik u konkurenciji rukometašica, Mirza Džomba kod rukometaša, zatrenera godine izabran je Lino Červar, dok su za najbolji sudački parizabrani Sarajlić i Vukušić.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - U 12. izboru najboljih rukometaša Hrvatske kojeg organiziraju Hrvatski rukometni savez i jedini hrvatski sportski dnevni list "Sportske novosti" nagrade su osvojili Svitlana Pasičnik u konkurenciji rukometašica, Mirza Džomba kod rukometaša, za trenera godine izabran je Lino Červar, dok su za najbolji sudački par izabrani Sarajlić i Vukušić.

Hrvatska reprezentativka Svitlana Pasičnik, koja je prošle sezone nastupala za Lokomotivu, a od ove je članica Podravke, je pobijedlia sa 47 bodova, ispred Maide Arslanagić koja je dobila 23 i Mirande Tatari sa 22 boda.

Najbolje desno krilo na svijetu Mirza Džomba osvojio je naslov rukometaša godine sa 43 boda, na drugom mjestu je Ivano Balić sa 37, dok su treće mjesto podijelili Blaženko Lacković i Petar Metličić sa 16.

Lino Červar jednoglasno je treću godinu zaredom izabran za trenera godine, dok su Sarajlić i Vukušić osvojili svoj prvi naslov najboljeg sudačkog para sa 37 bodova, ispred Josića i Rudića sa 23 i Gruice i Miloševićsa sa 10.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙