FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedna poginula i dvije teško ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći

SISAK, 21. listopada 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se jutrosu 5,15 sati dogodila na 107-om kilometru autoceste Zagreb- Lipovacjedna je osoba poginula, dok su dvije osobe zadobile teške ozljedekoje nisu opasne po život, priopćila je Policijska upravasisačko-moslavačka.
SISAK, 21. listopada 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se jutros u 5,15 sati dogodila na 107-om kilometru autoceste Zagreb- Lipovac jedna je osoba poginula, dok su dvije osobe zadobile teške ozljede koje nisu opasne po život, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Prometna nesreća dogodila se na južnoj traci autoceste u smjeru Slavonskog Broda kada je kombi vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka udarilo u središnju zaštitnu ogradu i odbilo se u desnu prometnu traku. Tridesetdvogodišnji vozač kombi vozila izašao je iz automobila i na njega je naletjelo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, te je smrtno stradao.

Vozač osobnog automobila, pedesetpetogodišnjak, te njegova četrdesetdevetogodišnja supruga zadobili su teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život i prevezeni su u Opću bolnicu "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku.

Policija na mjestu nesreće obavlja očevid, a u 8,40 sati za djelomični promet otvorena je južna prometna traka i promet se odvija djelomično.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙