FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Teška prometna nesreća između Vrpolja i Velike Kopanice

VRPOLJE/VELIKA KOPANICA, 15. listopada 2005. (Hina) - U teškojprometnoj nesreći koja se oko 10 sati dogodila na dionici državneceste D7, između Velike Kopanice i Vrpolja, u Brodsko-posavskojžupaniji, na mjestu su poginule dvije osobe, vozač i suvozačica uosobnom automobilu "audiju", a vozač autobusa nakon nesreće počinio jesamoubojstvo vješanjem, doznaje se od istražnog suca Županijskogasuda u Slavonskom Brodu Stjepana Franića.
VRPOLJE/VELIKA KOPANICA, 15. listopada 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 10 sati dogodila na dionici državne ceste D7, između Velike Kopanice i Vrpolja, u Brodsko-posavskoj županiji, na mjestu su poginule dvije osobe, vozač i suvozačica u osobnom automobilu "audiju", a vozač autobusa nakon nesreće počinio je samoubojstvo vješanjem, doznaje se od istražnog suca Županijskoga suda u Slavonskom Brodu Stjepana Franića.

Istražni sudac Franić, koji u suradnji s policijom obavlja očevid, rekao je kako je u nesreći sudjelovalo više vozila.

Naime, vozač autobusa zagrebačke tvrtke "Monter strojarske montaže" A. L. (56) iz obližnjeg sela Beravci, koji se kretao u smjeru Vrpolja, kasno je uočio vozila koja su se zaustavila na cesti jer je kamion ispred njih skretao ulijevo na poljski put.

Pri naglom kočenju autobus je udario u vozilo ispred sebe te je skrenuo na lijevu stranu kolnika i sudario se s "audijem", austrijskih registracija, koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Vozač i suvozačica u "audiju", supružnici M.P. (60) i A.P. (53), također iz Beravaca, na mjestu su poginuli.

Vozač autobusa, koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju, nedugo poslije nesreće, a prije očevida, počinio je samoubojstvo vješanjem u autobusu, u kojemu nije bilo putnika, doznaje se od istražnog suca Franića.

Nakon višesatnog policijskog očevida dionica državne ceste D7 Vrpolje-Velika Kopanica od 15,30 sati otvorena je za promet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙