FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

19-godišnjak bez vozačke neregistriranim i neispravnim "yugom" usmrtio pješaka

BJELOVAR, 29. rujna 2005. (Hina) - Od posljedica ozljeda u prometnojnesreći, što se dogodila sinoć oko 19,30 sati u Grgincu pokrajBjelovara, preminuo je 70-godišnji Đuro Grbačić iz Grginca,izvijestila je jutros bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.
BJELOVAR, 29. rujna 2005. (Hina) - Od posljedica ozljeda u prometnoj nesreći, što se dogodila sinoć oko 19,30 sati u Grgincu pokraj Bjelovara, preminuo je 70-godišnji Đuro Grbačić iz Grginca, izvijestila je jutros bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila kad je 19-godišnji vozač bez položena vozačkog ispita, vozeći neregistriran i tehnički neispravan automobil marke "yugo" županijskom cestom kroz Grginec, zbog neprilagođene brzine vozilom udario pješaka Đuru Grbačića, koji je u tom trenutku prelazio kolnik.

Od siline udarca pješak je odbačen na lijevu stranu kolnika te je zadobio teške ozljede i višestruke prijelome opasne za život. Prevezen je u Opću bolnicu u Bjelovaru gdje je na Odjelu intenzivne njege preminuo u 21,10 sati.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru najavilo je podnošenje kaznene prijave protiv vozača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙