FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Napadnuti nogometni sudac teže ozlijeđen

PULA, 20. listopada 2005. (Hina) - Istarska je policija danasizvijestila da će prekršajno i kazneno prijaviti vratara NK "Purisa"27-godišnjeg A.S., koji je napao i teško ozlijedio pomoćnog suca.
PULA, 20. listopada 2005. (Hina) - Istarska je policija danas izvijestila da će prekršajno i kazneno prijaviti vratara NK "Purisa" 27-godišnjeg A.S., koji je napao i teško ozlijedio pomoćnog suca.

Izgred se dogodio u nedjelju u Viškovićima kod Labina na utakmici Druge istarske nogometne lige između "Cementa" iz Koromačna i "Purisa" iz Pazina.

Kako je izvijestila policija, glavni sudac I. P. (33) iz Pamića prekinuo je utakmicu u 64. minuti kad je gostujući vratar, 27-godišnji A. S. iz Pazina, nasrnuo na pomoćnog suca 24-godišnjeg I. R. iz Vodica pokraj Buzeta nezadovoljan što navodno nije označio zaleđe kad su domaći igrači postigli zgoditak.

Vratar "Purisa" je pomoćnog suca udario šakama u prsni koš, a pri padu sudac je leđima udario u potporni zid teško se ozlijedio, zadobivši prijelom rebara i prsne kosti te kralježnice, zbog čega je zadržan u KBC-u na Sušaku.

Policija će protiv A. S. podnijeti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira te kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙