FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odluka o Ibrahimoviću tek u četvrtak

RIM, 3. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Hoće li najbolji švedskinogometaš Zlatan Ibrahimović biti spreman za ključni kvalifikacijskiogled za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske u Zagrebu usubotu bit će poznato tek dva dana uoči samoga dvoboja.
RIM, 3. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Hoće li najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović biti spreman za ključni kvalifikacijski ogled za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske u Zagrebu u subotu bit će poznato tek dva dana uoči samoga dvoboja.

Ibrahimović je ozlijedio koljeno u nedjeljnom derbiju talijanskog prvenstva između njegova Juventusa i Intera kada je na njega neoprezno startao Interov branič Marco Materazzi.

Juventusovi liječnici isključili su mogućnost teže ozljede ligamenata, ali su savjetovali Ibrahimoviću mirovanje do četvrtka kada bi se trebale obaviti detaljne pretrage nakon kojih će se točno znati hoće li i koliko švedski napadač morati mirovati.

Ibrahimovićev partner u Juventusovu napadu Francuz David Trezeguet također je ozlijeđen u dvoboju protiv Intera, te će sigurno propustiti utakmice protiv Švicarske i Cipra zbog istegnuća butnog mišića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙