FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski kup: Dinamo ispao od Naftaša

ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Naftaš, drugoligaš iz IvanićGrada, napravio je najveću senzaciju osmine finala Hrvatskognogometnog kupa pobijedivši vodeću momčad HNL Dinamo s 3:2 i timemomčad iz Zagreba eliminirao iz Kupa.
ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Naftaš, drugoligaš iz Ivanić Grada, napravio je najveću senzaciju osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedivši vodeću momčad HNL Dinamo s 3:2 i time momčad iz Zagreba eliminirao iz Kupa.

Jednu od najvećih senzacija u povijesti hrvatskoga nogometa, s kojom se može mjeriti samo ispadanje Dinama od Dugog Sela 1998. istim rezultatom, klubu iz Ivanić Grada omogućili su Mađarić pogotkom u 37. minuti i junak dvoboja Božić pogotcima u 54. i 82. minuti, dok su strijelci za Dinamo bili Eduardo u 11. i Mitu u 90. minuti.

U četvrtfinale je prošao Kamen Ingrad pobjedom u Vinkovcima nad Cibalijom 3:1. Kamenu su pobjedu osigurali Lakić, Ćaval i Brajković, dok je pogodak za Vinkovčane postigao Knežević.

Vinogradar iz Mladine napravio je, poput Naftaša, najveći rezultat u povijesti plasmanom u četvrtfinale Kupa, pobijedivši kod kuće kutinsku Moslavinu s 3:2.

Naftaš Ivanić Grad - Dinamo Zagreb 3:2

Vinogradar Mladina - Moslavina Kutina 3:2

Cibalia Vinkovci - Kamen Ingrad Velika 1:3

Ranije odigrano:

Segesta Sisak - Hajduk Split 1:2 (produžetak)

Hrvatski dragovoljac - Varteks Varaždin 0:2

Rijeka - Međimurje Čakovec 3:1

Osijek - Inter Zaprešić 2:0

Slaven Belupo Koprivnica - ZET Zagreb 5:0

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙