FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ždrijeb rukometnih kupova: Agram protiv Koteksa

BEČ/ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Danas je u Beču obavljenždrijeb 3. kola europskih rukometnih kupova. Hrvatska je bubnju imalaosam predstavnika, nažalost niti jednog u Ligi rukometnih prvakinja.
BEČ/ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Danas je u Beču obavljen ždrijeb 3. kola europskih rukometnih kupova. Hrvatska je bubnju imala osam predstavnika, nažalost niti jednog u Ligi rukometnih prvakinja.

Perutnina Pipo IPC iz Čakovca u trećem kolu Kupa EHF igrat će protiv H.C. Berchema iz Luksemburga. U ženskoj konkurenciji Podravka će odmjeriti snage s islandskim Haukar Hafnarfjordurom. Prva utakmica je na Islandu, dok je uzvrat u Koprivnici. TVIN Trgocentar će u prvom dvoboju gostovati protiv francuske ekipe HB Metz Moselle Lorraine, dok je uzvrat u Koprivnici.

U Kupu kupova Osijek-Elektromodul će igrati protiv Sloge iz Doboja. Prva utakmica je u Doboju, a uzvrat je u Osijeku. Rukometašice zagrebačke Lokomotive očekuju susreti protiv španjolske S.D. Itxako Estelle. Prva je utakmica u Zagrebu, a uzvrat u Španjolskoj.

U Challenge Kupu rukometašice Splita su slobodne u trećem kolu, dok je Lipovac Vranjic izvukao švicarski LC Bruhl Handball. Rukometaši Agrama su bili postavljeni za nositelje i nažalost, igrat će protiv splitskog Koteksa. Prva utakmica je u Splitu, a uzvrat u Zagrebu.

Izvučene su i skupine Lige prvakinja.

Skupine lige prvakinja:

Skupina A: Krim Mercator, Larvik, Orsan Elda Prestigio, Viborg

Skupina B: Slagelse, Lada Toljati, Dunaferr, Knjaz Miloš

Skupina C: Astroc Sagunto, Hypo Niederoesterreich, Byasen Trondheim, Budućnost

Skupina D: Gyoer ETO, Kometal Skoplje, Dinamo Volgograd, Aalborg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙