FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Madrid: Poraz Ančića

MADRID/ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač MarioAnčić izgubio je dvoboj 2. kola 2.082.500 eura vrijednog ATP turniraiz "Masters serije" u Madridu od Belgijanca Oliviera Rochusa sa 6-1,4-6, 6-7 (5).
MADRID/ZAGREB, 19. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić izgubio je dvoboj 2. kola 2.082.500 eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Madridu od Belgijanca Oliviera Rochusa sa 6-1, 4-6, 6-7 (5).

Rochus će u trećem kolu igrati protiv pobjednika dvoboja između našeg prvog igrača Ivana Ljubičića i Španjolca Albera Martina.

Ančić je u prvome setu čak tri puta oduzimao servis Rochusu, te za samo 28 minuta riješio tu dionicu igre u svoju korist sa 6-1.

No, u drugoj dionici igre omaleni Belgijanac umnogome je popravio igru na svoj početni udarac, a kod rezultata 3-3 napravio je i "break" i to na način da Ančić nije osvojio niti jedan bod u toj igri.

I u trećem setu Ančić je popustio na svom početnom udarcu, te je Belgijanac drugi dan zaredom preokrenuo meč u kojemu je prvi set izgubio sa 6-1. Ančić je izgubio servis kod rezultata 2-2, da bi odmah u sljedećoj igri propustio 0-40 za "re-break". Ipak, kada je Rochus servirao za meč, Ančić se uspio vratiti u meč, te izjednačiti na 5-5. Kod vodstva 6-5 naš je tenisač imao i jednu meč-loptu na servis Belgijanca, ali nije ju iskoristio, te je o pobjedniku odlučivao "tie-break". Belgijanac je u odlučujućoj igri poveo sa 6-5, te iskoristio prvu meč-loptu iako je Ančić imao servis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙