FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Beč: Ljubičić u polufinalu

BEČ/ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićplasirao se u polufinale 565.000 eura vrijednog ATP turnira u Beču.Ljubičić je u četvrtfinalu svladao Čileanca Fernanda Gonzaleza sa 6-3,7-5.
BEČ/ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u polufinale 565.000 eura vrijednog ATP turnira u Beču. Ljubičić je u četvrtfinalu svladao Čileanca Fernanda Gonzaleza sa 6-3, 7-5.

Ljubičić je protiv Gonzaleza upisao desetu pobjedu u nizu. Posljendji je put izgubio u 3. kolu US Opena od Richarda Gasqueta nakon čega su uslijedile dvije pobjede u polufinalu Davis Cupa protiv Rusije, pet pobjeda u Metzu prošloga tjedna s kojima je osvojio turnir, te tri uspjeha u Beču s kojima je stigao do svog sedmog polufinala na ATP Touru ove godine.

U ranijih šest polufinala pet puta je pobijedio (Metz, Rotterdam, Doha, Dubai, Marseille), dok je izgubio samo u Milanu.

Za pobjedu protiv Gonzaleza Ljubičiću je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu. U prvom je oduzeo servis Čileancu kod rezultata 3-2, te potom sigurno držao svoj početni udarac za 6-3, dok je u drugom setu do ključne prednosti stigao kod rezultata 5-5 kada mu je Gonzalez "poklonio" gem s dvije velike pogreške.

U polufinalu će Ljubičić igrati protiv pobjednika dvoboja između Španjolca Tommyja Robreda i Francuza Jean-Renea Lisnarda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙