FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Henry se vraća protiv Sparte

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Arsenalov francuskireprezentativni napadač Thierry Henry, uvršten je na popis igrača nakoje trener Topnika Arsene Wenger računa za susret Lige prvaka protivSparte u Pragu (18.listopada).
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Arsenalov francuski reprezentativni napadač Thierry Henry, uvršten je na popis igrača na koje trener Topnika Arsene Wenger računa za susret Lige prvaka protiv Sparte u Pragu (18.listopada).

Henry je više od mjesec dana pauzirao da bi sanirao ozljedu prepona koju je dulje vrijeme vukao i pogoršao, 7. rujna, na kvalfikacijskoj utakmici Tricolora za SP 2006. protiv Irske.

"Henry neće igrati od početka utakmice sa Spartom, ali će sasvim sigurno ući u igru. Dobro je radio na posljednjim treninzima. Psihološki je vrlo stabilna ličnoat, ali usprkos tome ne želim da pomisli kako od njega očekujem da odluči utakmicu u našu korist" - izjavio je Wenger dodavši kako je realno očekivati da Henry odigra 30-ak minuta protiv Sparte, a da svih 90 minuta provede na terenu u subotu kad Arsenal igra prvenstveni susret s Manchester Cityjem.

Otkako Henry nije igrao za Arsenal, Topnici su od pet utakmica zgubili dvije i jednu remizirali. Srećom u Ligi prvaka zabilježili su u dva nastupa dvije pobjede svladavši švicarski Thun i amsterdamski Ajax. Pobijede li i Spartu oni će biti apsolutni favoriti u skupini koji će u Ligi prvaka nastaviti natjecanje po nokaut sustavu.

Wenger, međutim, uoči utakmice s Pražanima ima velikih problema, jer zbog ozljeda ne može računati na četvoricu prvotimaca. U obrani će mu nedostajati Sol Campbell i Ashley Cole, a u srednjem redu Fredrik Ljungberg i Alexander Hleb.

Nizozemac Dennis Bergkamp, koji strahuje od letenja, nije otputovao s momčadi u glavni grad Češke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙