FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fergusonov posljednji posao

ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Sir Alex Ferguson (63), kojiveć 19 godina 'kormilari' Manchester Unitedom, još jednom je obznanioda mu je posao s 'Vragovima' posljednji u karijeri.
ZAGREB, 17. listopada 2005. (Hina) - Sir Alex Ferguson (63), koji već 19 godina 'kormilari' Manchester Unitedom, još jednom je obznanio da mu je posao s 'Vragovima' posljednji u karijeri.

Iako je Ferguson bio u medijima povezivan s Irskim nogometnim savezom, koji mu je, navodno, nudio mjesto izbornika, škotski je stručnjak po drugi ili treći put u zadnjih nekoliko godina objavio da poslije isteka ugovora s Manchester Unitedom više neće raditi u nogometu.

Na konferenciji za novinare uoči utakmice D skupine Lige prvaka protiv Lillea, koja se igra ovog utorka, Ferguson, osim što je rezolutno izjavio "Poslije ovog posla, ja sam bivši menadžer", nije htio obećati navijačima da će njegova momčad sustići Chelsea, koji mu je odmaknuo 10 bodova na prvenstvenoj ljestvici engleske Premier lige. To, međutim, ne znači da se Ferguson, koji je s 'Vragovima' osvojio 8 naslova prvaka Engleske, pomirio s konačnom pobjedom momčadi sa Stamford Bridgea:

"Tek smo prošli sredinu listopada, još je mnogo utakmica do kraja prvenstva. No, treba priznati da Chelsea impresionira snagom igre i rezultatima. "

Govoreći o Ligi prvaka, Ferguson je naglasio da ima problema s ozljedama nekih ključnih igrača (Wayne Rooney), bez kojih je teško nizati pobjede protiv jakih protivnika. Na upit: hoće li gurnuti 'u vatru, 18-godišnjeg Talijana Giuseppea Rossija, koji je zabio prvi gol u Premier ligi, ušavši na utakmici sa Sunderlandom (3:1) s klupe za pričuve, Ferguson je odgovorio:

Rossi je fantastičan talent, ali je do sada odigrao samo 15 minuta u premier ligi. Ne smije ga se preforsirati."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙