FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VN Kine: Renault u prednosti

ŠANGAJ, 15. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Momčad Renaulta u idealnojje poziciji da osvoji dvostruku krunu u formuli 1. Nakon što je naslovsvjetskog prvaka osigurao Fernando Alonso, pruža im se prilika datrijumfiraju i konkurenciji konstruktora.
ŠANGAJ, 15. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Momčad Renaulta u idealnoj je poziciji da osvoji dvostruku krunu u formuli 1. Nakon što je naslov svjetskog prvaka osigurao Fernando Alonso, pruža im se prilika da trijumfiraju i konkurenciji konstruktora.

Renault ima dva boda više od McLarena i najbolje startne pozicije u sutrašnjoj utrci za VN Kine. Naime, u današnjim kvalifikacijama najbrži su bili Renaultovi vozači Fernando Alonso i Giancarlo Fisichella. McLarenov dvojac Kimi Raikkonen i Juan Pablo Montoya startat će iz drugog, odnosno trećeg reda.

"Malo sam iznenađen našim uspjehom u kvalifikacijama. U odličnoj smo poziciji i to moramo iskoristiti kako bi osvojili krunu i u konkurenciji konstruktora. Siguran sam da će naša taktika upaliti", izjavio je nakon kvalifikacija Fernando Alonso.

Raikkonen smatra da bolje startne pozicije Renaulta nisu tako velika prednost. "Uvijek je dobro kad startaš iz prvog reda. No, to nije presudno. Nisam razočaran rezultatom u kvalifikacijama, to smo očekivali. Naš cilj ostaje isti, osvojiti prva dva mjesta i krunu u konkurenciji konstruktora", rekao je Raikkonen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙