FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M. Schumacher protivi se novom sustavu kvalifikacija

ŠANGAJ, 14. listopada 2005. (Hina/STA) - Sedmerostruki svjetski prvakNijemac Michael Schumacher usprotivio se promjeni sustavakvalifikacija, koju je predložio prvi čovjek formule 1 BernieEcclestone.
ŠANGAJ, 14. listopada 2005. (Hina/STA) - Sedmerostruki svjetski prvak Nijemac Michael Schumacher usprotivio se promjeni sustava kvalifikacija, koju je predložio prvi čovjek formule 1 Bernie Ecclestone.

"Ako se već planira novi sustav kvalifikacija, onda treba pronaći takvo rješenje koje bi donijelo napredak i koje bi svima odgovaralo. Ono što se sada predlaže nije svima prihvatljivo, pa je najbolje da kvalifikacije ostanu kakve jesu", izjavio je Michael Schumacher.

Novi sustav o kojem će se raspravljati 22. listopada, predlaže da u završni krug kvalifikacija uđe samo deset najbržih vozača. Prethodno bi se održala dva kvalifikacijska treninga. Nakon svakog treninga ispalo bi pet najsporijih. Tako bi oni koji su ušli u završni krug kvalifikacija odlučivali o startnim pozicijama od broja jedan do broja deset, dok bi ostali imali startne pozicije ispod desetog mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙