FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ambienta: nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima

ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 32.međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i pratećeindustrije "Ambienta 2005" danas su na Zagrebačkom velesajmu uručenenagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visoku razinuukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je zagrebačka tvrtkaGorenje d.o.o.
ZAGREB, 14. listopada 2005. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 32. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta 2005" danas su na Zagrebačkom velesajmu uručene nagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je zagrebačka tvrtka Gorenje d.o.o.

Zlatnu plaketu i diplomu "Mobil optimum 2005" dobile su tvrtke Bernarda iz Pušćine za novu kolekciju ležaja - madraca Salus, tvrtka "ITC" iz Varaždina za garnituru stolica TO-205 i stol TO-101 i slovenska tvrtka "Svea" za garnituru kuhinjskog namještaja Lana.

Srebrnu plaketu i diplomu "Mobil optimum 2005" dobile su četiri tvrtke, a isti broj tvrtki dobilo je istoimenu brončanu plaketu i diplomu.

Posebno priznanje za ambijentalno izlaganje i kristalna skulptura pripala je tvrtki "Inkea" iz Zagreba, a priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo je 19 izlagača.

Dodijeljene su i pohvale za visoku razinu ukupnog nastupa, a dobilo ih je 16 tvrtki.

Ovogodišnja Ambienta koja se održava do nedjelje, 16. listopada okupila je više od 600 izlagača od kojih je više od polovice iz 28 zemalja svijeta

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙