FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Ambienta 2005" od 12. do 16. listopada na ZV-u

ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od12. do 16. listopada održat će se 32. međunarodni sajam namještaja,unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta 2005", na kojoj ćepredstaviti više od 600 izlagača.
ZAGREB, 10. listopada 2005. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 12. do 16. listopada održat će se 32. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta 2005", na kojoj će predstaviti više od 600 izlagača.

Ambienta će se odvijati na više od 40.000 četvornih metara izložbenog prostora, a očekuje se da će sajam obići više od 50.000 posjetitelja, izvijestili su danas sa Zagrebačkog velesajma.

Ambienta će se odvijati kroz pet tematskih cjelina - Namještaj za stanovanje, Kuhinje i kupaonice, Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata, Proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje te Repromaterijali, strojevi i alati za drvnu industriju.

Tijekom trajanja sajma bit će održano niz stručnih skupova i okruglih stolova, među kojima se izdvaja Poslovni klub, tradicionalni ragovor gospodarstvenika drvnoprerađivačke grane s predstavnicima hrvatske Vlade.

Teme ovogodišnjeg Poslovnog kluba su "Perspektive šumarstva, drvne industrije i proizvodnje papira u proširenoj EU".

Bit će održan i znanstveni simpozij "Energetika drvne industrije - obnovljivi izvor energije" te međunarodno savjetovanje "Namještaj i opremanje prostora".

Na Ambienti će i ove godine biti dodijeljena nagrada Mobil optimum za najbolje ocijenjene proizvode i garniture za opremanje stanova, javnih ustanova i eksterijera.

Očekuje se da će "Ambientu 2005" otvoriti predsjednik Vlade Ivo Sanader.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙