FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: dionica A3 Novska-Okučani otvorena za sav promet

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Zbog loših vremenskih prilikaradovi na pretraživanju minsko sumnjive površine uz autocestu A 3završili su ranije od predviđena vremena, pa je dionica Novska-Okučaniotvorena za sav promet bez ograničenja, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Zbog loših vremenskih prilika radovi na pretraživanju minsko sumnjive površine uz autocestu A 3 završili su ranije od predviđena vremena, pa je dionica Novska-Okučani otvorena za sav promet bez ograničenja, izvijestio je HAK.

Nastavak radova predviđenih za sutra ovisi o vremenskim prilikama.

HAK upozorava vozače na opreznu vožnju zbog mokrih i skliskih kolnika. U većini krajeva povremeno kiši, a suho je još jedino na krajnjem jugu zemlje. Vidljivost je mjestimice smanjena zbog magle na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Josipdol-Mala Kapela, A6 od čvora Delnice do čvora Bosiljevo 2 (od 100-200m), te mjestimice na području Slavonije i Posavine.

Na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi, mogućnost je kraćih zastoja posebno u vrijeme gušćeg prometa.

Na GP Bregana i Macelj znatno je pojačan izlazak teretnih vozila. Na istim je prijelazima povremeno pojačan i putnički promet na na izlasku iz zemlje.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙