FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste uglavnom mokre, ponegdje magla

ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Ceste su mokre u većem dijeluHrvatske, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama uSlavoniji, Gorskom kotaru i Lici, izvijestio je jutros u 7 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. rujna 2005. (Hina) - Ceste su mokre u većem dijelu Hrvatske, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Slavoniji, Gorskom kotaru i Lici, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Od važnijih cestovnih smjerovima izdvajamo pojedine dionice autoceste A6 Rijeka-Zagreb, koje prolaze kroz Gorski kotar gdje je vidljivost manja od 120 metara.

Magla se zadržala i duž cijele dionice autoceste A 3 Bregana-Županja, od Novske do Županje, te između Gospića i tunela Sv. Rok na A1 Zagreb-Split.

Na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi, tijekom jutra i popodneva mogući su kraći zastoji.

U vrijeme gušćeg prometa se odvija usporeno na dionicama zagrebačke obilaznice.

Na objektu Odra, na 22. kilometru sjeverne strane, između Buzina i Lučkog promet teče voznim i zaustavnim trakom, uz ograničenje brzine do 80 kilometara na sat.

Također zbog radova na čvoru Lučko iz smjera Zagreba za Jankomir zatvorena je desna strana kraka, te promet teče lijevom stranom uz ograničenje brzine do 60 kilometara na sat.

Zbog radova na čvoru Lučko zatvorena je desna strana kraka iz smjera Buzina za Karlovac, u dužini od 100 metara. Promet teče lijevom stranom uz ograničenje brzine do 60 kilometara na sat.

Na graničnom prijelazu Bajakovo i Bregana pojačan je teretni promet na izlasku iz Hrvatske te su moguća kraća čekanja.

Na ostalim graničnim prijelazima osobni i teretni promet je slab.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙